Saturday 14 May 2011

παρασκευή και 13

11 comments:

xtina said...

http://www.youtube.com/watch?v=ZGoWtY_h4xo&playnext=1&list=PL5FAAD956D61D5910

everything I do
I do it for U

Anonymous said...

Ευχαριστώ Άγνωστη Χ. Το τραγούδι ομόρφυνε το μοναχικό σαββατόβραδό μου.

Το ξέρω ότι δεν το αφιέρωσες σε μένα, όπως ξέρω ότι κι εσύ δεν θα το πάρεις προσωπικά αν με τη σειρά μου το αντ-αφιερώσω σε σένα.

xtina said...

η χαρά σου
χαρά μου

καλημέρα

Anonymous said...

♪♫καλημερούδια!♫♪

xtina said...

http://www.youtube.com/watch?v=5-ltDECc2bA
καλησπερούδια

(κάποτε, όταν θα έχω το κατάλληλο κέφι, θα γράψω μια ιστορία απ΄τα παλιά, για την απλή χαρά να περπατάς σε διαδρόμους με φώτα ασφαλείας, σέρνοντας το "ποτό" σου στο πλάι.)

Anonymous said...

♪♫καλησπερούδια♫♪

(υπέροχο τραγούδι. Κι αφού το αφιέρωσες στον εαυτό σου [την Άγνωστη Χ], μπορώ να το αφιερώσω κι εγώ σ' εμένα [αποφεύγοντας τους χαρακτηρισμούς για το άτομό μου]. Κι έτσι μπορώ να το αφιερώσω και σε σένα, κι εσύ να το αφιερώσεις σε μένα, και να το αφιερώσουμε σ' όλους εκεί έξω κι εδώ μέσα. Every day is a perfect day!)

(Σε ασπάζομαι και σπάω. Τις φρεσκοαναρτημένες σκέψεις σου δεν τις σχολιάζω. Εσύ θα το κάνεις καλύτερα από μένα.)

Anonymous said...

[τοκ-τοκ (πολύ απαλά). Μ' έπιασε ο πειρασμός να σχολιάσω στο επόμενο ποστάκι, αλλά μου πέρασε. Και θέτω ένα μικρό ερωτηματάκι εδώ (είμαι και γκαβό, συν τοις άλλοις): Κατιτίς για την "εικονογράφηση" αυτού του ποστ δεν θα μας πεις; (σσστ! "την έκανα") Ο προηγούμενος]

xtina said...

σχολίαζε ό,τι θες, κι αφού προτιμάς ανώνυμα, χατήρια δεν χαλάω.
την εικόνα την έφτιαξε ο υπολογιστής μου μόνος του-μου φάνηκε σχεδόν Rothko και είπα να την αναρτήσω
καληνύχτα

Χρήστος Μόρφος said...

Rothko? Κάτι μου θυμίζει :-)

Ποιος προτιμάει να σχολιάζει ανώνυμα; Moi? Αστειεύεσαι βέβαια! Κάποιοι φίλοι μου, εκείνα τα παλιά χρόνια, με αποκαλούσαν "σεμουά", απ' το L' etat c'est moi" κάποιου Λουδοβίκου. Πλάκα με κάνεις; Βέβαια, την ίδια ακριβώς περίοδο, κάποιοι άλλοι φίλοι μου [δεν χρειάζεται να παίζεις πάντα "ρόλους", μπορείς να παίζεις και τον εαυτό σου σε διαφορετικά περιβάλλοντα], με αποκαλούσαν farmer, εξαιτίας ενός εξαιρετικού αδιάβροχου που είχα "τσιμπήσει" απ' την Αθηνάς. Έβρεχε πολύ εκεί που ήμουνα. Όταν το κατάλαβα ότι οι βροχές δεν ήταν ποτέ καταρρακτώδεις, "ξεχνούσα" και το αδιάβροχο στο σπίτι. Και, φυσικά, δεν έγινα ποτέ ιδιοκτήτης καμιάς ομπρέλας. Τέτοιος ήμουνα. Αδιόρθωτος.

Τώρα μ' έβαλες σε δίλημμα. Πώς να υπογράφω εδώ τα σχόλιά μου. Ας συστηθώ λοιπόν. Με τον μοναδικό τρόπο που μπορούμε να συστηνόμαστε.

Και πώς ακριβώς την έφτιαξε ο υπολογιστής την εικόνα; Κι εγώ έκανα παλιά κάποια fractals με κάποιο προγραμματάκι. Πώωωως;;;

Καληνυχτούδια. [Ε, καλά, αυτός είναι ο απολύτως γλυκερός εαυτός μου.]

xtina said...

καλημέρα Χρήστο
η αλήθεια είναι οτι έχω blog tracker αλλά όπως σου έχω ξαναπεί, έχει την τάση να τα κάνει άνω-κάτω, και τελικά τον χρησιμοποιώ μάλλον για άλλους λόγους, παρά για να ταυτοποιήσω ποιός μου γράφει.αν μου γράφει ενικά χρησιμοποιόντας το ονοματεπώνυμο του/της ή πληθυντικά ως ανώνυμος, απλά καθορίζει το κανάλι της επικοινωνίας μας.ανταποκρίνομαι όσο μπορώ και στις δύο περιπτώσεις ανάλογα με το λόγο του άλλου.για να αποφεύγω όσο γίνεται την σύγχυση πάντως, τα δικά μου σχόλια τα υπογράφω πλέον στο μπλογκ μου (όσο και αφήνω πάντα τα στοιχεία μου όταν σχολιάζω σε μπλογκ άλλων).
γιατί άλλο το ενδιαφέρον και η φιλομάθεια, άλλο η περιέργεια και η κατασκοπευτική παρακολούθηση.έχουν άλλα κίνητρα if u know what I mean.
η εικόνα είναι screenshot της παρασκευής (κι εδώ σταματάω για το συγκεκριμένο θέμα).

καλημερούδια

Χρήστος Μόρφος said...

Καλημέρα [καινούργια μέρα, καινούργια καλημέρα] και καλή εβδομάδα ["] Χριστίνα!

Έχεις blog tracker; Και, φυσικά [φυσικότατα!] τα κάνει άνω-κάτω. Κι εγώ μπορώ να βάλω ένα πρόσθετο στον firefox [στ' αλήθεια εκείνο το "firevox" για το οποίο έγραφες τις προάλλες, λέει τίποτα ως πρόσθετο του firefox;], και κάνοντας ένα κλικάκι να... στέλνω τον τράκερ να βρει την IP μου στην άλλη άκρη του πλανήτη. Παντελώς άχρηστα όλα αυτά. Και πολλά ακόμη.

Όσα για τα υπόλοιπα δίκιο έχεις [αλλά πού να το βρεις :-) ]

Το μαθηματάκι που μου 'δωσες πάντως το ξέμαθα/έμαθα. Ήταν το δεύτερο που πήρα τις τελευταίες ημέρες. Το πρώτο ήταν όταν ένας καταπληκτικός τύπος που μόλις είχα γνωρίσει μού έδειξε δύο φορές την ταυτότητά του μέσα στη μία ώρα που ήμασταν μαζί. Είμαι καλό μαθητούδι. Τα "πιάνω" όλα. Αλλά με τη δεύτερη. Εν-δύο παπ! [Το "τσίμπησα"] Ένα-δύο κάτω!
Μηδέν-ένα πού;! [Το τελευταίο το ψάχνω... 0110010 (ασυναρτησία - γιατί δεν το ξέρω ακόμα)].

Είμαι απίστευτα πένης. Φλυαρώ ακατάπαυστα. Φτάνω τη "λογική" στα όριά της [αν, βέβαια, αυτή είναι μόνον "λέξεις"... Αν δεν είναι τόσο το χειρότερο.]

Πάω να σχολιάσω και σ' ένα άλλο ποστάκι, και σπάω. Έχετε κι άλλα πράγματα, σημαντικότερα, να κάνετε. Άντε! Ξεκουνηθείτε!

καλημερούδια